Scroll to top

Kesknoored: Tartu linn ei ole veel valmis


kesknoor - 1. märts 2017 - 0 comments

Eesti Keskerakonna Noortekogu korraldas 17. veebruaril haridus- ja infomessil Intellektika noorte seas küsitluse, kus küsisid, mis on Tartu linnas hästi või halvasti. Esitada sai ka täiesti uusi ettepanekuid, mida linnas muuta tuleks. Kokku vastas küsitlusele ligi 100 noort, valdav enamus nendest olid Tartu linna elanikud. Kõigi osalejate vahel loositi välja Terminaatori ja Smilersi kontserdipileteid.

„Meie eesmärk oli küsida noortelt ettepanekuid, mida saaks Tartu linnas paremaks muuta. Enim toodi välja, et probleemiks on tänavaaugud, kehv tänavavalgustus ja ühistranspordi sagedus,“ selgitas Keskerakonna Noortekogu juhatuse liige Marta-Magdaleen Kuningas. Ta lisas: „Samuti toodi korduvalt välja, et Tartu linnapildis võiks olla rohkem kunsti ja rohelust. Saime ka palju positiivset tagasisidet, näiteks, et linnaruum on väga puhas ning arhitektuur on kaunis. Suurem osa vastajaid arvas, et Tartus on väga hea elada.“ Kogutud ettepanekute ja arvamuste kokkuvõte esitatakse ka Tartu Linnavalitsusele.

Keskerakonna noortekogu käis messil toetamas ning noortega kohtumas majandus- ja taristuminister Kadri Simson, riigihalduse minister Mihhail Korb, Riigikogu liige Aadu Must, Tartu Linnavolikogu esimees Vladimir Šokman ja abilinnapea Arjom Suvorov. Täname kõiki, kes oma tihedas ajagraafikus messile tulekuks aega leidsid. Keskerakonna Noortekogu osaleb 10.-11. märtsil haridus- ja infomessil Orientiir Narvas ning 23. märtsil haridus- ja infomessil Suunaja Pärnus.  

Marta-Magdaleen Kuningas

Keskerakonna Noortekogu juhatuse liige

Keskerakonna Noortekogu Tartu klubi esimees

 

Rohkem pilte: https://www.facebook.com/kesknoored/posts/1309001602479999