Scroll to top

Kesknoorte algatusel rajati Viimsisse kaks lauatennise välilauda


kesknoor - 18. sept. 2017 - 0 comments

Möödunud nädalal paigaldati Viimsi valda kaks lauatennise välilauda: üks Viimsi Kooli skatepargi kõrvale ja teine Rohuneeme külaplatsile. Ettepaneku välilaudade rajamiseks tegid vallavalitsusele Viimsi kesknoored.

 
Varem oli lauatennist võimalik mängida sisetingimustes noortekeskustes ja Viimsi koolis, kuid lauatennise välilaudu Viimsis polnud. “Lauatennis on populaarsust koguv vaba aja veetmise viis, mis noortele väga meeldib. Meil on hea meel, et vald meie ettepanekuga kaasa tuli ning laiendas noorte tervisepordi võimalusi,” kommenteeris Viimsi kesknoorte esimees Kea Kruuse. “Kui välilauad leiavad aktiivset kasutust, paigaldab vallavalitsus järgmisel aastal välilaudu juurde. Eesmärk on, et kõikide Viimsis asuvate koolide õuel ja igas külas, mille kogukond seda soovib, oleks vähemalt üks lauatennise välilaud.”
 
Viimsi kooli skatepargi kõrvale ja Rohuneeme külaplatsile paigaldatud Cornilleau välilauad on kõrge kvaliteediga, ilmastiku- ja vandaalikindlad. Välilauad on valmistatud metallist ja kaetud vahakihiga, mistõttu põrkab pall nende peal sama hästi kui siselaual. Laudade garantiiaeg on 10 aastat.
 
Lisaks korraldavad Viimsi kesknoored koostöös spordiklubiga Marcus Viimsi noortele tasuta lauatennise trenne, mis on kujunenud väga menukaks.

Lauatennis (ka ping pong, pinks) on sportmäng, mida mängitakse reketi ja väikese tselluloidpalliga täisnurksel puidust laual, mille jaotab võrk põiki pooleks.

Lisainfo:

Kea Kruuse
Viimsi kesknoorte esimees
53637341
kea.kruuse@gmail.com