Scroll to top

Kesknoored esitasid kandidaadid erakonna kongressiks


kesknoor - 8. aug. 2018 - 0 comments

Keskerakonna Noortekogu otsustas, et toetab praeguse erakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase jätkamist erakonna esimehena ning esitavad ta 13. oktoobril toimuval kongressil esimehe kandidaadiks. Samuti esitab noortekogu erakonna juhatusse üheksa kandidaati.

“Kesknoored toetavad praegust erakonna esimeest, ning arvavad et just Jüri Ratas suudab juhtida meie erakonda võiduka tulemuseni eesootavatel Riigikogu valimistel 3. märtsil,” ütles Keskerakonna Noortekogu juht Karine Oganesjan. Noortekogu esimees lisas, et Keskerakonda on toetamas järjest enam noori ning paljuski tuleneb see just esimehe ja peaministri isikust ning tehtust.

Keskerakonna juhatuse kandidaatideks esitasid kesknoored, ministrid Kadri Simsoni ja Mailis Repsi, Euroopa Parlamendi saadiku Yana Toomi, Tallinna Linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvarti ning Riigikogu liikmeid Tiit Teriku, Marika Tuus-Lauli ja Aadu Musta, samuti Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi ning Pirita linnaosa vanema Alina Tubli. Aukohtu esimehe kandidaadiks esitati Kalle Klandorf.

Keskerakonna kongress toimub 13. oktoobril Pärnus.