Scroll to top

Keskerakonna noortekogu kongress toimub 5. oktoobril Tallinna Õpetajate Majas


kesknoor - 13. sept. 2024 - 0 comments

Lugupeetud Eesti Keskerakonna Noortekogu liige!

Kolmapäeval, 11. septembril Tallinnas toimunud Keskerakonna Noortekogu volikogul otsustati, et Keskerakonna Noortekogu kongress viiakse läbi käesoleva aasta 5. oktoobril kell 16.00 Tallinna Õpetajate Majas, Raekoja plats 14.

Meil on suur rõõm kutsuda Sind osalema Eesti Keskerakonna Noortekogu kongressil.

  • Mandaadi väljastamine toimub allkirja alusel enne kongressi algust laupäeval, 5. oktoobril kell 15.00–16.00 registreerimislauas.
  • Palume registreerimisel esitada pildiga isikut tõendav dokument (pass, ID-kaart või juhiluba).
  • NB! Ilma dokumendita mandaati ei väljastata. Mandaadi väljastamine lõpeb kell 16.00, hiljem ei ole võimalik enam mandaati saada.

Palume võimalusel meid oma osalemisest teavitada, et saaksime arvestada kongressil osalejate arvuga. 

KANDIDEERIMINE

  • ESIMEHEKS KANDIDEERIMINE

Juhatuse esimeheks kandideerimiseks palume saata lühike tutvustav video või motivatsioonikiri koos pildiga ning soovi korral ka pöördumine delegaatidele e-posti aadressile kesknoored@kesknoored.ee hiljemalt 23.09.2024 kell 23.59.

  • JUHATUSSE KANDIDEERIMINE

Juhatuse liikmeks kandideerimiseks palume saata lühike tutvustav video või motivatsioonikiri koos pildiga ning soovi korral ka pöördumine delegaatidele e-posti aadressile kesknoored@kesknoored.ee hiljemalt 23.09.2024 kell 23.59.

NB! Kandidaat peab olema vähemalt 18-aastane Eesti Vabariigi kodanik ja Eesti Keskerakonna Noortekogu liige.

  • REVISJONIKOMISJONI KANDIDEERIMINE

5. oktoobril valime kongressil kuni 3-liikmelise revisjonikomisjoni, kelle ülesanne on kontrollida noortekogu dokumentatsiooni, vara ja rahaliste vahendite kasutamise õigsust. Lisaks teostab komisjon järelvalvet selle üle, et noortekogu programm ja põhikiri oleksid korrektselt järgitud ning teeb juhatusele ettepanekuid ja soovitusi. 

Revisjonikomisjoni kandideerimiseks palume saata lühike motivatsioonikiri, miks soovid kuuluda kesknoorte revisjonikomisjoni, hiljemalt 23.09.2024 kell 23.59 aadressile kesknoored@kesknoored.ee.

  • VÄLISSUHETE JUHI AMETIKOHALE KANDIDEERIMINE

5. oktoobril valime kongressil ka välissuhete juhi, kes korraldab noortekogu välissuhtlust ja esindab noortekogu rahvusvahelistel üritustel. Välissuhete juht kuulub noortekogu juhatuse koosseisu.

Kandideerimiseks palume saata motivatsioonikiri hiljemalt 23.09.2024 kell 23.59 aadressile kesknoored@kesknoored.ee.