Scroll to top

Noored poliitikud võtsid omavahel mõõtu Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud mälumängus


kesknoor - 1. märts 2018 - 0 comments

Poliitiliste noortekogude esindajad Keskerakonnast, Reformierakonnast, Isamaa ja Res Publica liidust, Sotsiaaldemokraatlikust erakonnast ning Roheliste erakonnast selgitasid eile õhtul välja parimate teadmistega noorpoliitikud.

Poliitnoored võtsid omavahel mõõtu Eesti Vabariigi sajandale sünnipäevale pühendatud mälumängus. Parimateks mälumänguriteks osutusid noored sotsiaaldemokraadid, kelle võistkonda kuulusid Barbara Brigita Oja, Joosep Vimm ja Madis Roodla.

„Oleme seisukohal, et poliitilised noortekogud peavad olema pidevas kontaktis ja omavahel suhtlema. Tegemist on järgmise põlvkonna poliitikutega, kelle omavaheline koostöö on ainult tervitatav. Kuid aeg-ajalt tuleb omavahel ka konkureerida. Seekord otsustasime noored joonele seada mälumängus ning mängu peateemaks oli paslikult EV100. On rõõm tõdeda, et üritus kulges edukalt ning loodame siiralt, et sellest võiks kujuneda välja traditsioon, kuhu kaasatakse tulevikus ka täna puudunud noorteorganisatsioonid,“ selgitasid võistluse korraldajad Jaan Männik ja Aleksandra Pavlova.

Võidukale noorsotside tiimile järgnes tihedas heitluses kesknoorte võistkond ning kolmandale kohale platseerus reforminoorte esindus. Medalikolmikust jäid napilt välja IRLi ja Roheliste noorteorganisatsioonide esindajad. Esimese noortekogude vahelise mälumängu korraldasid Kesknoorte aseesimees Aleksandra Pavlova ja kesknoorte volikogu esimees Jaan Männik.