Scroll to top

Noorte keskerakondlaste uueks juhiks valiti Jaan Männik: uue põlvkonna poliitikud peavad olema avatud meeleg


kesknoor - 8. okt. 2018 - 0 comments

Täna valiti Keskerakonna noortekogule uus juhatuse. Lisaks valimisteks valmistumiseks võtab värske juhtkond eesmärgiks ka noorpoliitikute maine parandamise.

“Noorte poliitikute kuvand ei ole just kiita ning minu eesmärk Keskerakonna noortekogu esimehena on ennekõike sisuliste teemade tõstatamine ning laiema ühiskondliku arutelu tekitamine Eestile olulistel teemadel. Noortel on ideid ja ettepanekuid, mida tasub kuulata. Isiklikus plaanis soovin arendada noorsoopoliitikaga seonduvaid teemasid ning spordivaldkonna küsimusi, kuid muidugi loodan aktiivselt kaasa lüüa ka teistel teemadel,” ütles noortekogu uueks esimeheks valitud Jaan Männik.

Igapäevaselt majandusminister Kadri Simsoni nõunikuna töötav Männik oli varasemalt kesknoorte volikogu esimees. Männiku sõnul saab kesknoorte juhtimine olema paras väljakutse, mille ta võtab julgelt vastu. “Uue põlvkonna poliitikud peavad olema avatud meelega, aktiivsed ja iseseisva mõtlemisega. Loodan, et noored keskerakondlased räägivad senisest enam kaasa ühiskondlikel teemadel. Kesknoored aitavad nende noorte hääle teha kuuldavaks.”

Lisaks Männikule valiti Kesknoorte juhatusse Valentina Bortnovski, Kristi Rüütel, Kätlin Pääro, Getter Klaas, Aleksandra Pavlova, Kirill Gusev ja Gerttu Alteberg.