Scroll to top

Aleksandra Pavlova: miks liitusin ma kesknoortega?


kesknoor - 29. mai 2017 - 0 comments

2009. aasta detsembris olin ma Tallinna Pae Gümnaasiumi 12. klassi õpilane. Mulle meeldis koolis üritusi korraldada, ühiskonnaõpetust õppida ja inimestega suhelda. Detsember on nn Teeviida kuu – juba aastaid kogunevad noored Eesti Näituste messikeskusesse Tallinnas, kus kohal on erinevad õppeasutused ja noorteorganisatsioonid. Seal saavad noored informatsiooni lisaks haridusvõimalustele ka erinevate ühiskondlike organisatsioonide kohta. Mina sain seal teada, et on olemas Keskerakonna Noortekogu ning mina otsustasin nendega liituda. Olen siiamaani oma valiku üle õnnelik!

Toetan südamest neid humanistlikke eesmärke, mille eest me kõik koos seisame. Arvan, et Eestis peab kõigile olema tagatud inimväärne elu – usun, et selles seisneb suuresti inimese õnnelikkuse valem.

Keskerakonna Noortekogu on mulle andnud unustamatuid hetki ja sõpru, siin saab õppida, ennast arendada ja kohtuda huvitavate inimestega.

P.S. Nüüd ma vastutan ise infomesside eest ja räägin rõõmuga meie organisatsioonist ja imelisest meeskonnast noortele!