Scroll to top

Kesknoorte tänavusel teisel poliitikakoolil esines Yana Toom


kesknoor - 21. juuni 2018 - 0 comments

Kesknoorte volikogul on viimastel aastatel olnud kombeks pidada koos volikoguga maha ka poliitikakool, kus üks tuntud poliitik räägib noortele enda elust, tööst ja tegemistest. Hiljuti pidasid kesknoored enda selle aasta II volikogu ning võib julgelt väita, et seekordne poliitikakool oli noorte huviliste jaoks üks kaasahaaravamaid ning põnevamaid, sest oma tegemistest ja tööst Euroopa Parlamendis rääkis Yana Toom.

Kuna noori Keskerakondlasi leidub üle kogu Eesti, on selge, et meil tuleb üritusi korraldada ka väljaspool pealinna. Seekordne üritus peeti Narvas ning huvitav esineja tõi Astri keskuse planetaariumisse täismaja noori poliitikahuvilisi. Noored said kohtumisel esitada eurosaadikule neid painavaid küsimusi ning kõige enam kaasa rääkinud noored said ka üllatuse osaliseks – nimelt kutsub Yana Toom kolm aktiivsemat noort endale ka Brüsselisse Euroopa Parlamenti külla.

Järgmine Kesknoorte poliitikakool ning volikogu istung leiab suure tõenäosusega aset augusti lõpus. Kellel soovi osaleda, võib julgelt kesknoorte juhatusele teada anda!

Päikselist suve!

Jaan Männik

Kesknoorte volikogu esimees