Scroll to top

Me jätkame oma uut rubriiki – intervjuud juhatuse liikmetega


kesknoor - 18. juuli 2022 - 0 comments

Täna meie külaline on Keskerakonna noortekogu juhatuse liige Johannes-Emmanuel Allas.

1. Millistega organisatsioonidega sa kokku puutunud oled?

Tegelikult olen ma kokku puutunud väga erinevatega organisatsioonidega, kuid just koostööd olen teinud järgmiste organisatsioonidega: Eesti Lastekaitse Liit, ENL, ÕEL, Lasnamäe Noortenõukogu, Sisekaitseakadeemia, Tallinna Noortevolikogu, Väitlusselts. See list on küll pikem, kuid need on kõige paremini meelde jäänud.

2. Mis on sinu lemmik film? 

Fast & Furious 😎. See on 100% Fast & Furious 8. See film on lõpmatuseni mu südames ja mälus, hea meelega vaataksin veel kord🏙.

3. Mis on kõige silmapaistvam moment sinu noores karjääris?

Kõige silmapaistvam moment oli, kui sain nomineeritud konkursil “Hea eeskuju”. See oli ka kõige suurem üllatus minu jaoks.

4. Miks otsustasid minna poliitikasse?

Minu eesmärk poliitikas on väga lihtne – arendada oma riiki.

5. Kes või mis on sinu elus suurim motiveerija? Miks?

Tegelikult on minu jaoks motiveeriv üks fraas: “Ära karda, et ei õnnestu. Karda, et ei proovi”. See fraas on mitu korda mind aidanud ning ka päästnud. Loomulikult on suurim motiveerija on mu parim sõber.

6. Mida sa juba oled jõudnud teha meie ühiskonna jaoks?

Minu tee ühiskonna tegelasena algas juba 6. klassis, kui astusin Skautide ridadesse. Sealt algaski mu vabatahtliku karjäär. Alati osalen talgutel, esindan oma rajooni noori õpilasesinduse ja noortenõukogu kaudu ning nüüdsest ajast on mul võimalus anda oma panust ka Tallinna noori arendamisel olles Tallinna Noortevolikogu aseesimees.

7. Mida sa kõige rohkem kahetsed?

Tegelikult kahetsen ainult seda, et ei hakanud tegelema vabatahtliku tööga varem.

8. Mis on elu mõte ja edasiviiv jõud?

Mu elu eesmärk on inimesi aidata nii palju, kui saan ja õppida elu jooksul lõpmatuseni.

9. Kus näed end 5 aasta pärast?

Näen ennast tudengina, kes on omandamas bakalaureuse kraadi.

10. Kes on sinu lemmikpoliitik, kellele vaatad alt üles? Miks just tema?

See on Tõnis Liinat. Inimene, kes on alati optimistlik.

11. Milline raamat mõjutas sind kõige rohkem? Miks?

Ühte konkreetset raamatut pole. Loen neid palju ja pigem mõjutab mind neist saadud kollektiivne teadmine.

12. Kas sa koliks teise riiki? Miks?

Kindlasti mitte, kuna Eestis on väga palju võimalusi iseenda arendamiseks.

13. Miks sa valisid Keskerakonna?

Keskerakond on kõige lähedasem mu vaadetega.